Over ons

Een onbeperkte ervaring van hoogstaand niveau. Dat is wat Deja-Vu wil bieden. Bij ons dineert u onbeperkt zonder de tijdsdruk van een All You Can Eat Restaurant. Geniet van authentieke Oosterse en Europese smaken.

Deja-Vu, onbeperkt genieten in Holten

Ontdek een All You Can Eat ervaring van hoogstaand niveau. Wij gebruiken liever de term “een onbeperkte culinaire ervaring”. Bij Deja-Vu geniet u onbeperkt, maar dan in A La Carte sferen van een unieke combinatie van Aziatische en Europese specialiteiten. De keukenbrigade heeft de Aziatische keuken in hun bloed zitten, daarnaast is er de kennis van de traditionele Europese keuken. Dit zorgt voor een unieke Asian-Fusion smaak ervaring die u niet snel ergens anders zult vinden.

Zonder tijdlimiet kunt u en uw gezelschap in eigen tempo alle culinaire hoogstandjes op onze unieke menukaart ontdekken. Een fusie van Europese en Aziatische smaken is wat u te wachten staat. Laat uzelf verrassen en ontdek het zelf.

U kunt per willekeurige gang één gerecht per persoon bestellen. Na consumering van het gehele gerecht mag u een nieuw gerecht bestellen, het aantal gangen is bij ons onbeperkt!

Kom eens langs ontdek de unieke ervaring die Deja-Vu u te bieden heeft.

Bekijk een impressie van ons restaurant in Holten

Onze vestigingen

Deja-Vu Veldhoven bevindt zich in een sfeervol pand met centrale ligging en goede bereikbaarheid. Bekijk de website voor meer informatie.

Nuenen

Aan de Parkstraat 27a in Nuenen vind je onze derde en jongste vestiging van Deja-Vu Restaurant. Bekijk de website voor meer informatie.

Reserveer gemakkelijk online. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen.

Actueel

Op dit moment zijn er geen berichten